Sånn blir du en mesterpakker

Det å pakke er et stresselement for mange når de skal reise, men det trenger det ikke å være. Det er heldigvis mulig å bli en mesterpakker, så du kanskje gleder deg litt til å pakke, i stedet for å synes det er kjedelig. Det kan du lese litt mer om her.

Kombiner flere antrekk

Når du skal pakke, er det dumt å pakke et antrekk til hver dag + eventuelt et kveldsantrekk. Det er fordi du heller bør fokusere på hvordan du kan bruke enkeltelementer til flere forskjellige antrekk. Dermed minimerer du antall plagg du trenger å pakke, selv om du får så mange antrekk som du vil ha.

Det er også lurt å tenke litt på ‘hvem du vil være’ på reisen. Når man er på reise, er det en god ide å prøve noe nytt, og da kan man med fordel pakke litt utenom det vanlige. Det er dog viktig at du prøver alt på forhånd så du vet at de tingene du har planlagt til din ‘reise-personae’ er noe du rent faktisk kommer til å ville gå med.

Kjøp det du trenger på forhånd

Det er lurt å være litt føre var og kjøpe inn det du trenger på forhånd, i stedet for å regne med at du kan kjøpe alt der du skal. Det blir nemlig fort dyrt og vanskelig, når du heller bare vil bruke tiden din på det du er der for. På Snusdirect kan du sikre deg snus før reisen, så du er sikker på at du har med det du skal. Det gir en god trygghet. Det er lurt å ha litt i håndbagasjen, og litt i kofferten, så man er sikker på at man har det man trenger hvis bagasjen skulle bli forsinket eller i verste fall borte. Dette gjelder også for verdisaker.

I tillegg er det lurt å sørge for at alt av kosmetikkprodukter allerede er ferdig pakket i reisestørrelser, hvis du bare skal reise med håndbagasje. Så slipper du nemlig å helle over alt i mindre beholdere for å overholde restriksjonene på væske på fly. Reisestørrelser er uansett veldig smart (med mindre du skal være borte lenge), fordi kofferten blir lettere enn hvis du skal dra med deg en hel ansiktsrens, sjampo og balsam. Det er også lurt å se på alternativer som ikke er flytende. Du kan få smarte sjampo-bars, rensebar til huden og balsambar, som ser ut som små såpestykker. De kan du fritt ta med deg uten å måtte legge dem i den lille 1-litersposen for væske, og du slipper frykten for om sjampoen har eksplodert i kofferten. I tillegg er det mer miljøvennlig uten plastikkemballasjen. Det er en klassisk vinn-vinn situasjon.

Rull, ikke brett!

Når det kommer til selve den fysiske pakkeprosessen, så er det ingenting som er mer irriterende enn å komme frem med bare krøllete klær. Det kan du faktisk unngå OG spare plass, hvis du velger å rulle i stedet for å brette. Når du ruller sammen klærne til små ruller, så får du nemlig mye mer plass, og du skåner klærne for rynker. Så er du klar!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *