Vær helgardert for reisen

Vi nordmenn elsker utvilsomt å reise. Det har nok aller helst å gjøre med det elendige været vi må takle året rundt, men vi liker sannelig å oppleve nye ting også. Et annet godt poeng er at vi får flykte fra den stressende hverdagen som griper oss. Med jobb, skole og generelt sett hektiske liv, så får vi sjeldent tid til familien eller til og med bare oss selv.

Da er det godt å komme seg unna og bare slappe helt av. Uttrykket å koble av er derimot ikke helt passende for dette, for selv på ferie så velger vi å ta med oss både computer og mobil. Det er rett og slett fordi vi er nødt til å være tilgjengelige, og vi kommer helt enkelt ikke unna dette faktumet. Der de fleste tar med PC-en, så er det derimot meget få som faktisk tenker noe over den risikoen som kan følge med. Når du befarer deg på Wi-Fi hjemme, så er du i forholdsvis trygge omgivelser.

Det samme kan til en viss grad sies om flyplasser og andre offentlige steder når du er på reise også. Allikevel er det langt fra like trygt å koble seg på åpne Wi-Fi nettverk i utlandet.

Fjern enhver bekymring

Det har seg nemlig sånn at de Wi-Fi nettverkene som ikke har passord i utlandet ikke alltid er så generøse som en tror. Disse kan fort være en felle for deg som kobler deg opp mot dem. Før du vet ordet av det benytter hackere seg av det åpne nettet, som du med viten har koblet deg til, for å angripe din data. Dette kan være med virus, eller enda verre for å stjele informasjon. Fjern derfor enhver bekymring med Norton Security i dag.

Dette antivirusprogrammet har tjent nordmenn så vel som andre individer i årrekker, og det er en perfekt kompanjong på reisen. Det siste du ønsker er tross alt å sitte i paradis, men å oppleve et rent helvete på din PC. Dette kan fort skje når du kobler deg opp på andre steders Wi-Fi uten et antivirusprogram. Selv om du ofte kan være relativt trygg hjemme og kanskje ikke har støtt på problemer her, så kan ferien fort bli ødelagt når du reiser uten antivirusprogram.

Slik hjelper Norton Security deg

Kanskje lurer du på akkurat hvordan Norton Security hjelper deg på ferie? Ved å benytte antivirus, antiphishing, antispam og ikke minst beskyttelse i browseren, så gir dette antivirusprogrammet deg akkurat den tryggheten du trenger. Ingenting er verre enn å reise på ferie, for så å kun oppdage problem etter problem. Der hackere enkelt kan komme seg inn på datamaskiner som ikke er beskyttet på åpne Wi-Fi nettverk, så utestenger ditt antivirusprogram enkelt og greit mulighetene for dette.

Dette utføres ved å gjennomføre kontinuerlig sjekk av nettsider, emailer og annen aktivitet på nett. Ved ethvert tegn til uvanlig aktivitet, så blir du advart slik at du kan sikre deg selv. Med et så rimelig alternativ som Norton Security, så er vel bare spørsmålet hva du egentlig venter på? Kjøp Norton Security for din neste ferie, slik at du slipper alle bekymringene!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *