Feriereise til Thailand

Østen er eksotisk og spennende for mange nordmenn, så langt unna norsk klima, natur og kultur som man kan komme, samtidig som det ser ut til at både thailendere og nordmenn går godt sammen. Kanskje fordi Thailand kalles ”Smilets land” og at vi nordmenn blir glade for et smil etter en lang reise. Med det varme klimaet og lave prisnivået, har Thailand blitt et yndet ferieland. Thailand har mye å by på, men det er vel badeferie på en øde strand eller ferieby som er det mest vanlige. Med priser som gjør at de fleste nordmenn kan leve som konger, er opphold meget attraktivt. Det thailandske kjøkken er variert med sterke smaker og kulinariske retter man aldri har hørt om.

Det er nesten umulig å si hva akkurat du vil oppleve, men det kan være greit å sjekke alle mulighetene i Thailand. Spesielt dersom du vil på badeferie. De kjente stedene Phi Phi øyene, Phuket, Krabi, Koh Samui eller Hua Hin. Her finner du de vakreste steder, fredelige øyer i merkelige formasjoner, fargerikt dyreliv og fantastiske øyeblikk som må foreviges med minner og fotografi.

 

Flyreisen til Thailand

 

Det er naturlig å fly til Bangkok, da det er et knutepunkt for mange destinasjoner i landet som strekker seg som en strømpe rundt den thailandske bukta. Da er Bangkok et godt utgangspunkt. Og når du går ut av flyet blir du møtt av en vegg, av varme. Her holder det jevnt over 25-35 grader hele året. Så det er bare å pakke kofferten å dra av gårde.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *