London er et populært reisemål

En av de mest populære storbyferiene i Norge, eller skal vi si hele verden, er storbyen London. Det er vanskelig å vite hvor man skal begynne, men London tilbyr alt. Først har man de berømte bygningene. Det nevnes i fleng, Buckingham Palace, Big Ben, Piccadilly Circus, Tower of London, pariserhjulet, London Eye, Westminster Abbey, St. Paul katedralen og slik kan vi holde på. Med mange hundre års historie, og starten av den industrielle revolusjonen som startet det hele, har London så mye historie at man kan flytte dit uten å få med seg alt. Så her bør man selektere ut det man vil besøke på forhånd, før man reiser.

For den shopping glade, har personen kommet til himmelsk. Liker man å gå fra butikk til butikk er Oxford Street og Regent Street ikoniske. Her finner man alt fra klær til elektronikk. Vil man heller har roligere omgivelser, kan en av de legendariske varehusene friste, som for eksempel Harrods eller Covent Garden.

 Reiser til London for en fest

Og du er nok ikke alene dersom du bare vil oppleve det ville utelivet i ”Swinging London”. Her finner man nattklubber og konsertarenaer av de alle største slaget som Maddox eller Cuckoo Club, og dersom du vil slå ut håret er ”The Fabric” stedet for deg. Den mest spennende uteplassen er dog den legendariske ”Ministry of Sound”.

Fotball er et ord som faller tett til Londonstammen, med mange av de mest berømte klubbene verden over. London huser blant annet Chelsea, Tottenham, Arensal og Queens Park Rangers. London er absolutt byen for en hver fotballentusiast.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *