Opplev nye verdener

Vår verden er ganske utrolig. Dersom vi ser nøye på menneskets utvikling, så skal det mye til at vi ikke står igjen med åpne munner, som det perfekte bildet på vantro. Vi har vært igjennom utallige plager og umulige situasjoner for å komme dit vi er i dag.

For 2019 er en annen verden, det kommer man ikke unna. Før i tiden drømte vi om lange liv hvor de aller fleste ble gamle, vi drømte om en helsetjeneste som alle kunne dra nytte av, og vi drømte om liv på andre planeter, samt mulighetene vi kunne få fra teknologi.

Utforsk Skyrim på godt og vondt

I dag har vi alt som nevnt ovenfor og mye mer til. De aller fleste av oss lever gode, lange liv uten store plager (i hvert fall sammenliknet med før) fordi vi får god helsetjeneste og blir adekvat passet på, og vi har i tillegg utviklet teknologi som er mye bedre enn noen kunne ha spådd.

Dagens teknologi har ikke bare gjort livet lettere, det har gjort livet mye mer underholdende. Før i tiden drømte vi oss gjerne til andre verdener og andre liv gjennom bøker som Ringenes Herre, men i dag kan vi gjøre det samme i spill som Skyrim og The Witcher.

Skyrim er et spill som ble sluppet for rundt 6 år siden av Bethesda studios. Skyrim er ett av de mest suksessfulle spillene noen sinne og spilles like mye i dag som hva var tilfellet når det først kom ut. Dagen Skyrim ble sluppet, sto folk i kø til langt på natt.

Skyrim er nemlig en av de største sensasjonene innenfor videospill. Det er det femte spillet i Elder Scrolls serien, en serie som finner sted i en fantasi-verden. Skyrim finner sted i landet Skyrim, det mest Nord-liggende landet i en verdensdel kalt Tamriel.

Jakt monstre med Geralt of Rivia

Alle spillene i denne serien finner sted i Tamriel, forskjellen er at hvert spill finner sted i et forskjellig land. Dette betyr nye raser, nye mennesker og nye ting du kan utforske. Tamriel er nemlig ekstremt annerledes fra den verdenen vi er vant til.

Det er nettopp dette som gjør Skyrim til det perfekte spillet for de som ønsker å rømme vekk fra virkeligheten en liten stund for å oppleve noe fantastisk og spesielt. Skyrim er som spesialdesignet for de som ønsker å komme seg bort en liten stund, og heldigvis finnes det flere slike spill.

The Witcher er et spill som er veldig liknende Skyrim, den store forskjellen er at Witcher serien fokuserer på fortellinger fra Polske Fantasy-bøker. The Witcher handler om Geralt, en “Witcher”. Det vil si en slags trollmann med spesielle evner, som lever av å drepe monstre.

Dette kan kanskje høres litt grufullt ut, men Witcher 3 (som finnes på Playstation 4) er vinneren av samtlige priser for årets spill og et fantastisk eventyr som man ikke har råd til å gå glipp av dersom man er opptatt av spill.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *