Hold deg trygg på reisen

Før i tiden så holdt vi oss helst der vi kom fra. Nordmenn bodde i Norge, danskene hadde Danmark og Britene hadde den lille øya si for seg selv. Før i tida brukte vi hester til å komme oss rundt, det er jammen ikke rart at vi helst holdt oss i ro.

Men dersom vi går langt nok tilbake i tid, så ser vi raskt at mennesker alltid har beveget seg. Vi startet i Afrika for mange tusen år siden. Derfra vandret vi over hele kloden, før kloden selv begynte å forandre seg.

Unngå problematiske situasjoner med reiseforsikring

Denne endringen av kloden, det at Pangea ikke lenger eksisterte, ledet til mange viktige ting for menneskerasen, men først og fremst så betydde det at de av oss som hadde krysset lavt vann, ikke lenger kunne komme tilbake.

Det er etter sigende slik de første indianerne endte opp i Nord-Amerika. De vandret over det som i dag er kjent som Panama-kanalen og endte opp i et nytt og spennende land. De hadde klart å vandre over fordi vannet var lavt.

Dessverre så oppdaget de noe forskrekkende da de prøvde å gå tilbake: vannet var nå så høyt at det å vandre tilbake ikke lenger var en mulighet. Disse menneskene hadde forlatt alt de holdt kjært for oppdagelsens skyld, og nå var det ingen vei tilbake.

Disse menneskene kunne nok hatt godt av en skikkelig reiseforsikring. Det skjer nemlig alltid noe når man er ute og reiser og man klarer aldri å forutse hva som kommer til å oppstå neste gang, uansett hvor kreativ man måtte være.

 

Reis tryggere med reiseforsikring

Dagens klima er selvfølgelig noe helt annet enn hva tilfellet var tidligere, Det finnes ikke lenger deler av denne kloden som ikke er oppdaget (i hvert fall ikke dersom vi velger å holde hodet langt over vannet), noe som fjerner mange problemer.

Det betyr at vi alltid vet hva vi kan forvente av et nytt sted (primært fordi andre har vært der før), men det betyr på ingen måte at vi kan helgardere oss mot at uheldige ting skal kunne skje.

Kjipe ting skjer nemlig hele tiden og de er nesten alltid langt utenfor vår kontroll. Bagasjen glemmes, telefonen mistes og av og til så legger vi hotellnøklene et sted vi helst ikke skulle lagt dem. Med så mye reising som vi gjør nå, så går ting etter hvert galt, det er det ingen vei utenom.

Vi kan ikke forhindre ulykker helt, men vi kan sørge for at vi står best mulig stilt når de skulle inntreffe. Det er derfor vi har reiseforsikring. Med reiseforsikring kan du sikre at du kan nyte din tur, uansett hva som måtte skje på veien.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *