Amazon Prime – Din beste ferievenn?

Amazon Prime er et abonnement man må betale for innen nettjenesten til Amazon. Først og fremst, hva er Amazon? Amazon startet som en nettside hvor man hadde muligheten til å bestille nesten hva som helst til amerikanske hjem. Etterhvert ble det også mulig å bestille produkter til andre land rundt omkring i verden også.

Men Amazon var ikke fornøyd med å bare være en nettside hvor man kan kjøpe produkter hjem til seg. De kom opp med noe som heter Amazon Prime, eller Prime som det ofte blir forkortet til. Prime er et slags abonnement innenfor Amazon, hvor man får raskere leveringstid, bedre tilbud og bredere utvalg. Man får også inkludert en musikk og video tjeneste, som begge inneholder et bredt utvalg av de respektive produktene.

Strømmetjenesten Amazon Prime

Strømmetjenesten som inkluderes i Amazon Prime pakken er blitt mer og mer populær de siste årene. Man har et bredt utvalg å velge mellom, hvor en del av filmene og seriene kommer gratis med i abonnementet. Hvis man ønsker å se en film eller TV-serie som ikke er inkludert, har man muligheten til å leie eller kjøpe disse utenom.

Hvis man leier produktet, vil det være tilgjengelig i 48 timer før det forsvinner. Velger man å kjøpe i stedet for, så har man muligheten til å strømme dette produktet på kontoen når man vil og hvor mange ganger man vil. Det vil da være akkurat som om man kjøper det fysiske produktet. Alternativene her kommer i vanlig DVD og BluRay.

Ettersom Amazon Prime er en av de kjappest utviklende strømningstjenestene som finnes for øyeblikket, så er det ofte mange ting som kun kommer til Amazon Prime. De har egne folk som lager produkter innenfor video, slik at de kan ha eksklusive rettigheter på dem. I tillegg til dette har man også muligheten til å se visse sendinger live, men dette er utrolig sjeldent.

Ta med Amazon Prime på ferie!

På samme måte som Amazon Primes leveringsrekkevidde ble større, så har også muligheten for Prime Video blitt større rundt om i verden. For et par år siden ble Prime Video lansert i over 200 nye land, noe som gjorde strømningstjenesten internasjonal. Det vil si at den er tilgjengelig i store deler av verden.

Dette er godt nytt for de som ofte liker å se på egne TV-serier når de er på ferie og når de er hjemme. Ofte når man drar på ferie, så er de eneste kanalene på TV-en lokale kanaler som kanskje er på et språk man ikke forstår. Filmer og serier man ser på hjemme har kanskje blitt dubbet til det lokale språket. Ved bruk av Amazon Prime Video vil dette ikke være et problem lenger. Selv om det kanskje er forskjellige video produkter rundt omkring i verden, så er det nok flere populære filmer og serier som går igjen i de fleste land.

Etter at Amazon Prime Video ble lansert verden over, er det blitt en topp strømningstjeneste for mange. Tjenesten har mange titler å velge mellom, og finner man ikke det man ønsker, så er det bare å leie eller kjøpe det. Med Amazon Prime har man et godt utvalg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *