Opplev Hollywood – Der stjernene går til daglig!

Hollywood har i alle årrekker vært sentrum for kjendisene i USA, og det er hit enhver ung filmstjerne kommer for å prøve lykken. Noen kommer seg til toppen, mens andre ender opp i lavbudsjettfilmer, eller dropper fullstendig ut av karrieren. Hollywood er ikke for de som ikke når opp til målene, og det er ganske strenge krav for å lykkes her. Skal du være et idol for millioner av mennesker, så må det tross alt være en perfekt match mellom utseende, personlighet, og rene og skjære skuespillerferdigheter. Men det er tross alt det vi elsker med Hollywood!

Så mye elsker de fleste av oss Hollywood at vi ville betalt flere titalls tusen for å se området – og det gjør mange nordmenn den dag i dag. Da kan du gå nedover gatene der stjerner med kjendiser sine navn preger betongen. Alt fra dagens stjerner innen film, til selveste Elvis og Michael Jackson finnes her. Du kan også ta en titt på filmstudioene der filmene spilles, og selvfølgelig se det klassiske Hollywood skiltet som fronter hele byen. Dette er bare et par av godene du nærmest vil bli nødt til å få med deg i Hollywood. Å reise hit er utvilsomt en uforglemmelig reise både for store og små, og det er et dypdykk i filmhistorie.

Kombinasjonen av storbyliv og strand

Los Angeles, som er byen som huser Hollywood bydelen, er uansett et flott skue, selv om du ikke engang skulle reise til Hollywood. Her har du tross alt USA sin nest største by, og det med en rekke skyskrapere og kjente bygninger. Ikke minst finner du flotte strender her, og en marina som virkelig frister deg til en tur. Kanskje møter du også en kjent person på gata her om du skulle være heldig! Det skjer ofte at kjendiser blir sett på gaten her nemlig, noe som bare gjør opplevelsen som turist her enda bedre for deg som faktisk er en filmnerd.

Byen Los Angeles er på mange måter den perfekte feriedestinasjonen i den grad at den kombinerer storbylivet med strand og bydelslivet. Det er med andre ord muligheter for shopping og flotte middager, avslapning med tærne i sanden, og ikke minst utforskning av spennende deler av byen som ikke nødvendigvis er alltid like travle. Los Angeles er en kombinasjon av alt det en kan drømme om i reisene sine, og på toppen av det hele er det varmt her store deler av året. Det er tross alt stedet for surfing året rundt!

Kom deg på tur og opplev USA på sitt beste!

California sies ofte å være USA på sitt beste, og kanskje spesielt sant er dette for Los Angeles. Opplev noen av de ovennevnte attraksjonene, eller reis til utkanten av byen for Disney Land, Seaworld og lignende. Du kan selvfølgelig også ta en tur til Las Vegas for litt gambling! Mulighetene er uendelige langs Vestkysten av USA, og her kan du virkelig leve livet ditt!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *