Hva gjør man når flyet er forsinket?

Om du har reist endel i ditt liv, så har du helt garantert opplevd at flyet ditt har blitt forsinket. Enten det bare var i et par timer, eller om flyvningen ble utsatt til neste dag, så er det ingenting som er verre enn dette. Flyforsinkelser kan for eksempel være helt ulidelige om du har flydd hele dagen, kun for å bli avbrutt ved siste flyvning. Men hva skal en egentlig gjøre når flyet en skal reise med har blitt forsinket? Det er det nok mange reisende som lurer på i et marked der tilsynelatende en stor andel av fly faktisk blir forsinket.

Det første steget er naturligvis å få informasjon fra flyselskapet, enten de har en vert ved gaten, eller om du kontakte kundeservice. Mange flyselskap vil også sende SMS-er eller e-poster til sine kunder for å informere om forsinkelser. Så snart du har informasjonen om hvordan forsinkelsen ligger an, så må du finne noe å fylle tiden din med. Det kanskje aller beste er at du kan kreve en kupong på mat fra flyselskapet om forsinkelsen er lang. Da kan du godte deg med gratis mat, som et lite sår på plasteret i hvert fall!

Underhold deg selv under ventingen

Mat er derimot en ting. De fleste har nok av penger i lommeboka til å kjøpe seg en matbit, og selv om kupongen fra flyselskapet nok er et lite plaster som nevnt, så gjør det fint lite for din tilstedeværelse i grunn. Det viktigste for deg vil nok bli at tiden mellom annonsert forsinkelse og det at du endelig skal komme deg på flyet er en så kort tidsperiode som overhodet mulig. Her er det viktig at du underholder deg selv skikkelig under ventetiden. Å finne noen gode spill online kan være løsningen for deg!

Mens du skal reise er kanskje ikke spill det du tenkte deg at skulle være løsningen. Men det er tross alt begrenset hvor mye tid du kan bruke på spising og det å stirre ut i lufta. Selv om du skulle reise med noen, så er det slettes ikke sikkert at din venn, partner, eller andre medreisende ønsker å snakke i flere timer om forsinkelsen er så sen. Da kan ditt beste alternativ til underholdning rett og slett være å sette i gang med et par spill. Det finnes et utvalg av forskjellige spill du kan nyte over nett, og du går nettopp tom før flyet er klappet og klart igjen.

Opplev en bedre flyreise

Spill er i det hele tatt nøkkelen til å få tiden på flyet til også å gå fortere. Så ikke bare kan du eliminere en god del ventetid ved forsinkelser, men du kan selvfølgelig også eliminere store deler av den tiden som på flyet bare blir brukt til å stirre i tomme lufta. Noen forsøker å sove, andre later som de leser magasiner, mens majoriteten bare innser realiteten – dette blir en lang flytur! Skal du komme deg gjennom en forsinkelse, eller fly langt, så kan spill være løsningen for deg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *