Maaemo er en av de norske restaurantene i verden

Maaemo har oppnådd det umulige, og få 3 stjerner i Michelin-guiden. Dette gjør at restauranten havner på verdenskartet.

Restauranten som åpnet i 2010 fikk allerede i 2012 sin andre Michelin-stjerne, og har nå fått sin tredje Michelin-stjerne. Dette gjør at Maaemo har havnet på verdenskartet med sine unike retter basert på norske råvarer og retter som skal gi en opplevelse i norsk natur og landskap. Med Maaemo Michelin-stjerner har de raskt bygget opp en restaurant som har fått et rykte langt utenfor Norges grenser. Hvis du er fascinert om det kan du prøve en svensk sms lån og gå for en middag eller lunsj på Maaemo.

 Mat inspirert av norsk landskap og natur

Med inspirasjon fra norsk landskap og natur ønsker denne restauranten med Maaemo Michelin-stjerner å tilby en meny som ikke bare er en gastronomisk opplevelse, men også som vil gi deg en opplevelse av Norge. Man baserer seg på kortreiste råvarer som representerer hva Norge har å by på som kan imponere internasjonalt. Siden restauranten mottok sin andre Michelin-stjerne i 2012, så har det vært lange bestillingslister for å få oppleve denne unike restauranten som ligger på grensen til gamlebyen i Oslo i Schweigaards gate.

 Tre Michelin-stjerner er eksepsjonelt for norsk restaurant

Å oppnå hele 3 stjerner i Michelin-guiden, er utenkelig for en så ny norsk restaurant, men dette har de klart på meget kort tid. De klarer også fortsatt å levere og imponere sine kunder, selv om det også betyr hardt arbeid for de ansatte og utfordringer som tester grensene for kjøkkenet. Et besøk hos Maaemo gir deg en gastronomisk opplevelse du sent vil glemme som du gjerne vil oppleve igjen. Alle retter er gjennomtenkt ned til minste detalj både på utseende, på smak og på presentasjon. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Du vil også få servert viner som er perfekt tilpasset hver rett for å understreke en allerede unik smak. Om du enda ikke har prøvd opplevelsen, er det verdt å benytte sjansen og sette deg på venteliste.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *