Norge i snø i november

Med Norges første snøfall i november kommer en anledning til å oppleve Norges natur i idyll.

De fleste steder i Norge opplever man som oftest den første snø i november. Selv om dette ikke alltid innebærer bare idyll for nordmenn selv, som må legge om dekk på bilen og skuffe bilen frem fra snøfonna, så er dette en idyllisk tid å oppleve Norge. Naturen dekkes av et slør med hvitt som også kommer med stillhet og ro som man bare finner om vinteren når snøen dekker alle overflater. For deg som liker vinterlandskap og vinteraktiviteter, er dette en fin tid å besøke Norge. Det kan også være en kald tid, men det er hva man har gode og varme klar for å håndtere. Om du behöver någon lån för att förbereda sig för den norska vintern kan du vända dig till https://moneybanker.com/no/.

 Første snøfall etterlater Norge i idyll

Selv om vinteren tvinger frem mer jobb for den gjennomsnittlige nordmann ved at snøen må skuffes vekk og bilen trenger vinterdekk, så vil både turister og lokale oppleve at landets vinteraktiviteter sakte våkner til liv. Ved første helg etter snøen har lagt seg, vil man for eksempel oppleve lange køer ut fra storbyene når nordmenn pakker skia på taket på bilen, og familien inni, og drar av gårde til vinterfjellet. Straks skistedene åpner, ønsker mange nordmenn å tilbringe helgene på vinterfjellet i skitrekket eller i skogen med langrennsskia, og med afterski-fester når kvelden siger på før man trekker seg tilbake til hytta med peiskos og et glass vin foran flammene.

 Opplev Norge på ski i utmarka

Selv i Norges største by, Oslo, kan man enkelt komme seg til natur og skiføre når man opplever snø i november. Man trenger ikke reise langt og pakke bilen for flere dager på fjellet, men kan ta skia på skuldra og finne en t-bane opp til Frognerseteren og Holmenkollen, eller eventuelt til Sognsvann, for å finne preparerte løyper som følger med snø i november. Da kan man oppleve det beste Norge har å by på av idyllisk natur med en skitur i skogen på en stille vinterdag.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *