Oppfyll dine villeste drømmer

Det finnes en mengde ordtak som handler om at livet er kort og at du må leve det mens du kan. Det er kanskje ikke alle drømmer som lar seg oppfylle eller som egner seg best som nettopp drømmer. Dog er vi ganske sikre på at du har noen ville drømmer som lar seg oppfylle ved hjelp av litt planlegging, litt økonomi og en porsjon mot.

Mange av de villeste drømmene våre handler ofte om å reise. Noen drømmer om å kjøre Route 66 i USA, andre drømmer om å ta med familien på cruise, mens noen kunne tenke seg å gå Norge på langs, sykle gjennom Europa eller noe helt annet. Det finnes mange drømmer og mange muligheter, og hvorfor skulle ikke du kunne få oppfylt din drøm?

Få økonomien på plass

For mange strander det hele på økonomien. Kanskje du synes det tar for lang tid å spare opp beløpet du trenger? Løsningen kan være å søke om et forbrukslån. Scandilån.com er en formidlingstjeneste som hjelper mange med å oppfylle drømmereisen. Her får du hjelp til å finne den banken som tilbyr et lån med betingelser som passer deg. Hos Scandilån.com finner du en god oversikt over mulige långivere samt en rekke gode artikler om det å låne penger. Tilbudet er uforpliktende, og vil gi deg en god oversikt over hva du eventuelt kan låne samt hva det vil koste.

Se til andre som har gjort det før deg

Det kan være lurt å lære av andre som har gjort det før deg. Les blogger og artikler om folk som har oppfylt sine villeste drømmer, og se hvordan de fikk det til. Det går an å søke om permisjon fra jobben, leie ut boligen og selge eiendeler. På den måten frigjør du deg fra forpliktelser her hjemme, og skaffer deg samtidig litt ekstra kapital.

Skal du legge ut på drømmereisen sammen med familien, og kanskje bli borte en stund, slipper du utgifter til barnehage og SFO. Tilbringer dere tiden i varmere strøk trenger kanskje ikke garderoben å inneholde mer enn t-skjorter, shorts og bikini, og da sparer du på innkjøp av vintertøy, -utstyr og sko. Det er viktig å se mulighetene i stedet for begrensningene.

Gjør slik det passer deg

Oppfyll drømmen din på den måten som passer deg. Reis alene om du foretrekker det, eller få med deg noen med samme drøm. Det går også an å kombinere ved å legge opp til å være alene noen perioder og kanskje få selskap i andre. Det kan godt hende du har venner eller familie som ønsker å komme på besøk om du skal befinne deg i utlandet en stund. Du kan også oppfylle drømmen i etapper. Vil du besøke alle verdens land trenger du ikke å ta alle på en gang, om du ikke vil da!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *